Designa din egen vigselring

Något som blir allt mer poppulärt och allt mer vanligare är att personer som beställer vigselringar har en större påverkan på hur ringen ska se ut från början. Tidigare har man sett bilder på vigselringar och man har sedan valt den vigselringen som passar personen i fråga bäst. Ett vanligt exempel på detta är personer som beställer sina ringar på nätet eller går ner till en butik istället t.ex. Guldfynd. 

Vi rekommenderar starkt att du istället för att väljer en ring som säkert tusentals andra par har köpt, gör din egen. Och då pratar vi självklart inte om att du ska köpa hem massor av dyra maskiner och gå kurser. Du ska istället prata med en riktig guldsmed som har erfarenhet att anpassa ringarna efter önskemål. 

Designa dina vigselringar på nätet

Många företag erbjuder nu möjligheten att designa vigselringar på nätet. Det gör hela processen mycket smidigare och mer kostnadseffektiv. 

Bredd & Form 

Du kan beställa din ring i valfri höjd och bredd. Vill du ha en rak eller helt rund insida på ringen? 

Gult, vitt rött 

Det fina med att designa din egen ring är att du kan välja vilken ädelmetall du vill ha. Du kan välja mellan rött, vitt & gult guld. Du kan även använda dig av lite roligare material som t.ex. titan och silver, eller varför inte blanda till den blir super unik? 

Vilka stenar? 

Diamanter, rubiner eller kristaller? Bara fantasin sätter gränser och alla stenar kommer i olika slipningar och färger. Just nu är färgade diamanter i champagne vädligt poppis. 

Hur många stenar? 

Hur många stenar vill du ha, är glitter din grej? Du kan välja både antal och storlek på stenarna. 

Gravera med egna ord

De bästa vigselringarna är personliga och det är därför många väljer att gravera sina vigselringar. Du kan välja mellan olika typsnitt och gravera både insida eller utsida. I vissa fall så kan du även få din egen handstil på ringen, eller varför inte din partners handstil?